Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ярослав Скоромний

Фб Скоромного

П'ятниця, 4 грудня 2020, 12:09

Держмитслужба визначилася із керівником Львівської митниці

Ярослав Скоромний

Ярослав Скоромний став виконувачем обов’язків начальника Львівської митниці.

Про це повідомила прес-служба Галицької митниці Держмитслужби.

Вчора, 3 грудня, виконувачем обов’язків начальника Львівської митниці Держмитслужби України офіційно призначили Ярослава Скоромного, який з кінця жовтня тимчасово виконував обов'язки керівника Галицької митниці.

"Наказом Голови Держмитслужби України від 03. 12. 2020 року виконувачем обов’язків начальника Львівської митниці призначено Скоромного Ярослава Ігоровича. До призначення на цю посаду Ярослав Скоромний був виконувачем обов’язків начальника Галицької митниці Держмитслужби" – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, Ярослав Скоромний, уродженець Вінниці, з листопада 2017 року працював заступником начальника Львівської митниці ДФС – начальником управління протидії митним правопорушенням та міжнародної взаємодії.

У жовтні 2017 року його перевели з посади першого заступника начальника Тернопільської митниці ДФС на посаду заступника начальника Львівської митниці ДФС – начальника управління протидії митним правопорушенням. З 2012 по 2017 роки працював в органах прокуратури Вінницької області.

Скоромний закінчив Київський національний університет імені Тараса Шевченка за спеціальністю "правознавство", а також Хмельницький національний університет у 2012 році, спеціальність – облік і аудит.

Згідно із його декларації про доходи за 2019 рік, він задекларував 895 565 грн доходу, тримає 950 000 грн готівки та 25 500 грн на рахунку у банку, їздить на Audi Q7 2012 року випуску (вартість авто у декларації не вказана).

Додамо, Галицьку митницю створили восени 2019 року на основі Львівської, Івано-Франківської та частини Тернопільської митниць. Відповідно до реорганізації, буде створено Львівську митницю, в зоні впливу якої буде лише Львівська область. Галицька митниця об'єднувала Івано-Франківську, Львівську та Тернопільську області. Після реорганізації там створять окремі підрозділи.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.