Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

перекриття руху

П'ятниця, 4 грудня 2020, 11:06

Частину вулиці Личаківської на два дні закриють для проїзду

перекриття руху

5-6 грудня вул. Личаківську на відрізку від "Ензиму" до вул. Букової через ремонти закриють для проїзду.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

5-6 грудня вул. Личаківська на відрізку від "Ензиму" до вул. Букової буде перекрита для руху транспорту, оскільки підрядна організація ТзОВ "Автомагістраль-Південь" стелитиме верхній шар асфальту.

"Завтра, орієнтовно з 09.00 год, розпочнуться роботи з асфальтування на вул. Личаківській. На відрізку від "Ензиму" до вул. Букової підрядна організація ТзОВ "Автомагістраль-Південь" буде стелити верхній шар асфальту. Роботи триватимуть два дні – у суботу та неділю" – повідомили у ЛКП "Львівавтодор".

Об'їзд дороги буде здійснюватися через село Лисиничі.

Нагадаємо, у січні цього року Львівська міськрада замовила ремонт вул. Личаківської. Ремонт вулиці здійснять від вул. Букової до межі Львова, тут, окрім ремонту дорожнього полотна, здійснять реконструкцію контактної мережі й дренаж, організують дорожній рух – встановлять дорожні знаки, облаштують мережу дощової каналізації, встановлять смітники, передбачать місце для автомобільних стоянок, облаштують зупинки громадського транспорту та посадкові майданчики.

Крім цього, у межах реконструкції вулиці прокладуть павільйони для зупинок, лавки, викорчують старі дерева та чагарники.

Загальна вартість виконання робіт, згідно з договором підряду, укладеним між ЛКП "Львівавтодор" та ТзОВ "Автомагістраль-Південь", – 160,3 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.