Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівелектротранс

ФБ Львівелектротранс

Субота, 5 грудня 2020, 21:13

Жінка померла на трамвайній зупинці у Львові (оновлено)

Львівелектротранс

Сьогодні у Львові 79-річна жінка впала на колію і померла від отриманих травм.

Про це повідомила пресслужба КП Львівелектротранс.

Сьогодні у Львові, на проспекті Червоної Калини 79-річна жінка впала на колію і померла від отриманих травм. Трагедія сталась приблизно о 17:40. 

"На проспекті Червоної Калини трапилась подія. За попередньою інформацією, літня жінка 79 років вийшла на зупинці "Дитяча поліклініка" з вагону трамвайного маршруту №8, який прямував до центру. На жаль, не втримавши рівновагу жінка впала на колію і від отриманих травм загинула", - йдеться у повідомленні.

Медики, які прибули на місце ДТП, констатували смерть. Обставини події з'ясовує слідство.

За фактом події у ЛКП "Львівелектротранс" призначене службове розслідування.

Натомість департамент з питань цивільного захисту населення Львівської ОДА сьогодні, 6 грудня, повідомив, що жінка отримала травми внаслідок наїзду трамвая на жінку. 

"5 грудня близько 17:40 год у м. Львові, на проспекті Червоної Калини, 93, на зупинці громадського транспорту, трамвай № 8 під керуванням мешканця м. Львова 1973 року народження, здійснив наїзд на пішохода, мешканку м. Львова 1941 року народження, яка від отриманих травм загинула на місці події.
Обставини події встановлюються", - сказано у повідомлені. 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.