Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

басейн у Буську

busk-portal.com

Понеділок, 7 грудня 2020, 10:44

У Буську відкрили басейн для дитячо-юнацької спортивної школи

басейн у Буську

Вартість ремонту басейну склала майже 18 млн грн.

Про це повідомляє Буський медіа-портал.

У Буську після капітального ремонту відкрили плавальний басейн Буської дитячо-юнацької спортивної школи.

Зазначимо, під час капітального ремонту споруди було повністю замінено аварійне перекриття басейну, яке складали залізобетонні плити, проведено демонтаж частин аварійної кладки конструкцій стін, підсилено фундамент, замінено віконні блоки на металопластикові, здійснено утеплення зовнішніх конструкцій стін басейну, влаштовано покриття з керамічної облицювальної плитки у ванні басейну та навколо неї, влаштовано нову енергозберігаючу систему опалення.

Роботи з капітального ремонту споруди проводила підрядна організація ТзОВ "Пласт", а кошторисна вартість об’єкту склала майже 18 млн грн.

За словами директора Буської ДЮСШ Богдана Пасічника, у басейн допускаються діти віком від 5 до 15 років у супроводі батьків або дорослих.  Потрібна медична довідка від лікаря, шапочка та змінне взуття, натомість попереднього запису немає.

Вартість однієї години для дорослого – 50 гривень, для дітей – 25 грн.

Додамо, з березня цього року у школах Львова з басейнами ввели посаду операторів з обслуговування басейнів та інструкторів з фізкультури.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.