Зміст статті

7 грудня 2020Ксенія Савчук

Булава для Львівської райради

Перша установча сесія новоутвореної Львівської районної ради в картинках.

Сьогодні, 7 грудня, у день місцевого самоврядування відбулась перше засідання установчої сесії Львівської районної ради.


Депутати Львівської районної ради обрали депутата від  Європейської Солідарності Андрія Сулима першим головою Львівської райради. За його кандидатуру проголосував 41 депутат з 64 присутніх у залі районних обранців. 

Андрій Сулим народився у Львові, має дві вищі освіти – юридичну та аграрну. У 2016-2017 роках працював у департаменті агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації, а після звільнення зайнявся взуттєвим бізнесом. Одружений, має доньку.

Ще у 2017 році Варіанти згадували особливо садову головчиню ГО "Асоціація самоврядних ринків України" Віру Чванову. Відтоді її базарна поведінка не зазнала жодних змін, і в задушливому приміщенні Пустомитівської районної ради, в усій його мініатюрності, створювали особливо сільський антураж, який не давав забувати про те, що Львівська районна рада  це щось мізерне біля Львівської міської ради. 

Вічна адептка Самопомочі, депутатка Львівської обласної ради Парасковія Дворянин, чомусь щедро роздавала поради новобраному голові районної ради (просив він чи ні), дивувалась відсутністю у нього досвіду у місцевому самоврядуванні, а також будь-якого поняття в процедурі ведення засідання. А ще Дворянин так довго закликала дух Березюка, якого ніхто так і не побачив, що новообраний голова Львівської районної ради змушений таки був попросити її поважати його районну владу, гідність та честь.

Згодом депутати пішли на перерву, і тому повний список новобраних депутатів Львівської районної ради можна прочитати тут. Що далі відбуватиметься в кочовому житті Львівської районної ради, знає лише Бог.

Автор: Ксенія Савчук

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.