Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

контрабанда

Львівська митниця

Вівторок, 8 грудня 2020, 16:31

У Грушеві викрили контрабанду 200 пляшок вина

контрабанда

Українець намагався незаконно ввезти в Україну у своєму авто Mercedes Sprinter 200 пляшок вина.

Про це повідомляє прес-служба Держмитслужби.

Сьогодні вночі у пункті пропуску "Грушів-Будомєж" митники затримали водія авто, мешканця Чернівецької області, який намагався незаконно ввезти в Україну з Польщі 200 пляшок вина. 

"Під час митного контролю автомобіля Mercedes Sprinter у працівників митниці виникли підозри про можливе приховування товарів від митного контролю. Автомобіль скерували в місце поглибленого оглду транспортних засобів та товарів. Там в салоні авто митники знайшли 200 пляшок вина ємністю один літр кожна. Під час усного опитування громадянин України про наявність будь-яких товарів та предметів не заявив, проте після митного огляду товар визнав своєю власністю" – йдеться у повідомленні.

Згідно із заявою митниці, на такий товар встановлено обмеження щодо ввезення з розрахунку на одну особу: 5 літрів пива, 2 літри вина, 1 літр міцних (із вмістом спирту більш як 22 %) алкогольних напоїв.

За ознаками ст. 471 Митного кодексу України складено протокол про порушення митних правил. Вино вилучили, а справу скерують до суду.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.