Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Громадські організації

old.lp.edu.ua

П'ятниця, 21 грудня 2012, 14:17

Міжнародний інститут освіти, культури та зв’язків з діаспорою святкує 20-річчя

Сьогодні у Львові відбудуться урочистості з нагоди святкування 20-річчя діяльності Міжнародного інституту освіти, культури та зв’язків з діаспорою (МІОК).

 

Про це повідомила директор МІОК, кандидат педагогічних наук, доцент - Ірина Ключковська сьогодні на прес-конференції у Львові.

«Львів’яни, на жаль не обізнані в питаннях української діаспори наше покликання – відкрити для України українську діаспору. У наших планах вивести діяльність МІОК за межі Львівщини та частково реалізовувати проекти на Східній Україні», - вважає Ірина Ключковська.

Подія присвячена світлій пам’яті народного депутата України першого скликання, відомої письменниці та громадського діяча, засновниці інституту - Ірині Калинець.

Участь в урочистостях братимуть львівські, а також зарубіжні партнери інституту, щоправда останні  -  в он-лайн форматі.

МІОК був створений з метою розширення діяльності у сфері співпраці з вищими закладами освіти, зміцнення освітньо-культурних зв’язків з українською діаспорою.

МІОК співпрацює з Міністерством освіти і науки України, Міністерством закордонних справ України, Міністерством культури й туризму України, Світовим Конгресом Українців, Європейським Конгресом Українців, Світовою Федерацією Українських Жіночих Організацій, багатьма державними структурами в Україні та українськими громадами у світі.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.