Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

наркотики

lv.npu.gov.ua

П'ятниця, 11 грудня 2020, 13:49

У Львові викрили організатора та членів злочинної групи, які тогували наркотиками

наркотики

До злочинної групи входили мешканці Дніпропетровської, Одеської, Херсонської, Миколаївської, Львівської та Донецької областей.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Вчора, 10 грудня, у Львові правоохоронці затримали організатора та чотирьох учасників злочинної групи, яка розповсюджувала наркотики на території України.

Організатором виявився 22-річний мешканець Дніпропетровської області, якого правоохоронці раніше викривали у торгівлі наркотиками. Із своїми спільниками, мешканцями Одеської, Херсонської, Миколаївської, Львівської та Донецької областей, він познайомився через інтернет.

"Аби налагодити мережу збуту та створити так звану клієнтську базу, організатор створив сайт з широким вибором "товару", через який і приймали "замовлення". Аби не потрапити в поле зору правоохоронців, використовували безконтактний спосіб розповсюдження – "закладки" та поштові відправлення від імені різних осіб" – наголосили у поліції.

Під час проведення обшуків правоохоронці вилучили 230 розфасованих пакетів з наркотиками та психотропами, 900 г амфетаміну, 700 г "солей", 350 г марихуани, записи з адресами "закладок", банківські картки, товарні накладні та інші речі.

Вартість вилучених речовин сягає 750 тисяч гривень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.