Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

авто

Вівторок, 15 грудня 2020, 17:30

Львів’яни за місяць купили 260 нових автомобілів

авто

Впродовж листопада у Львові та області придбали 260 нових автомобілів на загальну суму 8 млн доларів США.

Це на 20% менше ніж у жовтні.

Toyota стала найпопулярнішою маркою у регіоні. Минулого місяця у Львові придбали 40 таких автомобілів. Також популярними були Renault і Kia. Частка цих трьох брендів склала 38% від загальної кількості продажів у регіоні, – йдеться у рейтингу сайту з продажу автомобілів RST.ua.

Серед моделей лідерство по кількості продажів отримав кросовер Kia Sportage. Крім нього минулого місяця часто реєстрували Renault Sandero і Toyota RAV4.

У листопаді у Львові та області зареєстрували 200 кросоверів, що складає 77% від загального обсягу авторинку регіону. Частка машин з дизельними моторами склала 34%. Автомобілі вартістю понад 35 тис. доларів США без врахування вартості додаткового обладнання склали 26% від усіх зареєстрованих машин.

Загалом в Україні впродовж листопада зареєстрували 7,1 тис. нових автомобілів. Загальна сума витрат на покупку цих авто склала 220 млн доларів США. Найдорожчими авто, які купували українці у листопаді стали: 1 Rolls-Royce Cullinan (475 тис. доларів), 1 Rolls-Royce Wraith (450 тис. доларів), 2 Aston Martin DBX (кожен вартістю від 250 тис. доларів) і 2 Bentley Continental GT (по 300 тис. доларів за авто).

Нагадаємо, у жовтні у Львові та області зареєстрували 325 нових автомобілів на загальну суму 10 млн доларів США. Тоді найпопулярнішою моделлю був кросовер Kia Sportage.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.