Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Ростислав Тістик

Фб Тістика

П'ятниця, 18 грудня 2020, 16:38

У грудні Львівщина отримає більше 40 мільйонів гривень субвенції на медицину – Тістик

Ростислав Тістик

Комітет ВРУ з питань бюджету підтримав пропозицію виділити Львівській області 41,3 млн грн на закупівлю медичного обладнання.

Про це повідомив народний депутат від "Слуги народу" Ростислав Тістик на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 18 грудня, на своєму засданні Комітет Верховної Ради України з питань бюджету підьтримав рішення про виділення з держбюджету 41,350 млн грн субвенції для Львівської області, яку спрямують на медицину.

"Кошти спрямовуються на закупівлю медичного обладнання – рентгенівських діагностичних стаціонарних систем та апаратів УЗД для опорних закладів охорони здоров’я.

Хочу нагадати, що це 3-тя субвенція на медицину Львівщини впродовж кварталу. Загалом вдалось залучити 365 млн 29 тис грн впродовж 3-х місяців на покращення технічного забезпечення, закупівлю обладнання та тестувань" – написав Ростислав Тістик.

За його словами, у жовтні область вже отримала 50,938 млн грн на забезпечення подачею кисню ліжкового фонду медичних закладів, а у листопаді – 272,741 млн грн – на забезпечення подачі кисню, закупівлю лабораторного обладнання та розхідних матеріалів для тестувань, реконструкцію систем подачі кисню, придбання кисневих станцій та їх будівництво та на доплати медикам.

Нагадаємо, у листопаді Комітет ВРУ з питань бюджету підтримав пропозицію виділити Львівській області 272 млн грн на боротьбу з Covid-19.

Також у грудні Верховна Рада отримала медичну допомогу від ОАЕ для боротьби з Covid-19, яку нардеп Ростислав Тістик передав львівським лікарням. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.