Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пожежа на вул. Володимира Великого

lv.dsns.gov.ua

Вівторок, 22 грудня 2020, 16:02

28 рятувальників гасили пожежу у 13-поверховій будівлі на вулиці Володимира Великого

пожежа на вул. Володимира Великого

На вул. Володимира Великого, 2 виникла пожежа в одному із приміщень будівлі видавництва "Вільна Україна", ніхто не постраждав.

Про це повідомила прес-служба Головного управління ДСНС України у Львівській області.

Сьогодні, 22 грудня, о 11:01 год у Льввоі на вул. Володимира Великого, 2 виникла пожежа в одному із приміщень на другому поверсі 13-поверхової будівлі, де знаходиться видавництво "Вільна Україна".

Надзвичайники евакуювали з будівлі 15 працівників офісів, що знаходилися на верхніх поверхах будівлі, а також допомогли покинути приміщення двом жінкам, які не могли самостійно вийти на вулицю через заповнення сховової клітки продуктами горіння.

О 11:23  год рятувальники локалізували пожежу та о 11:30 год ліквідували. Внаслідок пожежі вогнем було знищено побутові речі на площі 8 кв.м, телевізор "Електрон", пошкоджено два вікна та побутові речі на площі 12 в.м.

До ліквідації пожежі залучили 28 надзвичайників та 5 одиниць спецтехніки, а причини та обставини виникнення пожежі наразі встановлюються.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.