Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

fakty.ictv.ua

Понеділок, 24 грудня 2012, 12:42

Арбузов в майбутньому може претендувати на крісло прем’єр-міністра – Баляш

Призначення Сергія Арбузова першим віце-прем’єр-міністром України є позитивним рішенням уряду Миколи Азарова, а в майбутньому колишній голова НБУ може навіть стати прем’єр-міністром України.

Таку думку сьогодні, 24 грудня, Варіантам висловив львівський бізнесмен, член спостережної ради «ОКСІ-банку» Олег Баляш. 

"Арбузов - людина, за якою майбутнє у нашій країні, думаю, що у віддаленій перспективі Арбузов може навіть претендувати на крісло прем’єр-міністра", - зазначив Баляш.

За його словами, Арбузов є фаховим банкіром, який розуміє, як повинна організовуватись грошова система України.

"Призначення Арбузова віце-прем’єр-міністром є свідченням того, що уряд Миколи Азарова обирає кращі кадри, аби розвивати економіку України в правильному руслі. На посаді голови Національного банку України Арбузов, можливо, в деяких випадках робив непопулярні речі, такі як зменшення кількості обмінників, до прикладу. Однак це робилось для того, аби зменшити спекуляції на валютному ринку", - зазначив Баляш.

Нагадаємо, сьогодні Віктор Янукович призначив Сергія Арбузова першим віце-прем’єр-міністром України. Раніше Арбузов очолював Національний банк України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.