Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Фінанси

tsn.ua

Понеділок, 24 грудня 2012, 17:01

Бюджет Львівщини має бути реальним, а не таким, як в країні в цілому – Качмарик

Бюджет Львівської області на 2013 рік є досить обмеженим, а до його формування та обговорення депутати та громадськість залучались набагато активніше, ніж минулого року.

Про це сьогодні, 24 грудня, під час засідання президії Львівської облради повідомив голова постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Львівської облради Ярослав Качмарик, інформує кореспондент Варіантів

За словами Качмарика, якщо минулого року проект бюджету розроблявся до 11 вечора, а наступного дня вже ухвалювався на сесії облради, то цього року ще є тиждень, аби пройшло його обговорення в постійних комісіях.

«Основні дискусії відбудуться на рівні постійних комісій і, в результаті, сформується якась консолідована думка, яка дозволить приймати цей важливий документ для Львівської області», – зазначив Качмарик.

Він відзначив, що головне фінансове управління Львівської ОДА, яке відповідає за розробку документа, подало його вчасно.

При цьому, за словами Качмарика, активність депутатів в процесі розробки і обговорення бюджету є непорівнянно вищою, ніж в попередні роки.

«З одного боку, цей процес є абсолютно прозорим, ми залучаємо громадськість до обговорення цих питань бюджету. З іншого боку, бюджет має бути реальним, а не таким, принаймні, як в країні в цілому. А зробити це нам буде доволі непросто, принаймні, з огляду на ті запити, що лунають на засіданні кожної постійної комісії», – сказав Качмарик.

Нагадаємо, згідно з запропонованим до розгляду комісіям Львівської облради проектом бюджету області-2013, загальний обсяг доходів обласного бюджету пропонується у сумі 5 млрд. 344 млн. 133 тис. грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.