Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

www.gromada.lviv.ua

Понеділок, 24 грудня 2012, 17:40

Питання про структуру виконавчих органів знову не розглядатимуть на четверговій сесії міськради

Питання про роботу нової структури міської ради, яке із засідання сесії 13 грудня перенесли на розгляд сесії 27 грудня, знову відкладуть, оскільки не всі позиції в цьому питанні погоджено.

Про це журналістам сьогодні на брифінгу розповів мер Львова Андрій Садовий.

Минулого тижня відбулася зустріч міського голови Львова з представниками усіх фракцій міської ради, в результаті якої у членів комісії є зауваження стосовно більш змістовного розподілу повноважень в місті.

Мер готовий розглядати зауваження і вибрати той варіант, за який безкомпромісно проголосують. На його думку, важливою є не лише сама структура виконавчих органів, а також розмежування повноважень. «В пакеті ми розглянули кадрові призначення, які стосуються компетенції міської ради. Мова йде про нових заступників. Коли напрацюємо таку спільну ухвалу, тоді разом винесемо на голосування», - додав Садовий.

Міський голова вважає, що оперативність в обговоренні питання структури виконавчих органів залежить від усіх учасників процесу: «В нас немає завдання завтра чи післязавтра це зробити. Головне, щоб зробити це якісно. Від якісної структури залежить якісне управління містом. Нова структура може вступити вдію аж через три місяці, тому треба підходити достатньо виважено».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.