Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

гральний заклад

lv.npu.gov.ua

Понеділок, 11 січня 2021, 14:07

У Львові та місті Мостиська викрили нелегальні гральні заклади

гральний заклад

Заклади працювали у режимі жорсткої конспірації.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

У Львові та місті Мостиська правоохоронці викрили заклади, у якоих, всупереч законодавству, відвідувачі отримували послуги з доступу до азартних ігор за допомогою комп'ютерної техніки із виплатою грошових коштів.

Обидва гральні заклади працювали в режимі жорсткої конспірації. У місті Мостиська незаконний гральний бізнес організували двоє мешканців Мостиського району, які залучили ще трьох мешканок району, віком 20, 21 та 23 років, що працювали адміністратором, касиром та менеджером закладу.

У Львові налагодив роботу підпільного грального закладу 46-річний львів’янин.

"Перевірені клієнти отримували можливість робити ставки та отримувати грошові виграші в онлайн-казино. До забезпечення роботи закладу організатор залучив п’ятьох мешканок Львова та області віком від 39 до 56 років, які мали чітко розподілені між собою обов’язки" – наголосили у поліції.

Правоохоронці провели обшуки та вилучили вилучили комп’ютери з інстальованим програмним забезпеченням, монітори, чорнові записи, мережеве обладнання та системи відеонагляду, а також готівку, виручену від незаконної діяльності.

Організаторам та учасникам грального бізнесу слідчі відділу розслідування особливо тяжких злочинів слідчого управління поліції Львівщини повідомили про підозри у скоєнні злочину, передбаченого ч.3 ст.28 - ч.1 ст.203-2 (Зайняття гральним бізнесом в складі організованої групи) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає штраф.

Нагадаємо, у липні 2020 року Верховна Рада прийнялазакон про легалізацію грального бізнесу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.