Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

зупинка на вул. Вернадського

let.org.ua

Вівторок, 12 січня 2021, 15:29

У Львові вщент зруйнували павільйон на трамвайній зупинці

зупинка на вул. Вернадського

На вул. Вернадського невідомий вщент зруйнував павільйон на зупинці трамваїв №8 та №4.

Про це повідомила прес-служба ЛКП "Львівелектротранс".

Вчора, 11 січня, о 07:00 год ранку на кінцевій зупинці трамвайного маршруту №8 та №4, що у Львові на вулиці Вернадського, невідомий вщент зруйнував павільйон.

За словами директора ЛКП "Львівелектротранс" Андрія Свищо, за фактом хуліганства подано заяву до поліції для встановлення особи.

"Мені дивна поведінка хулігана, адже у потрібну мить він сам не зможе скористатися павільйоном, очікуючи громадський транспорт. Також чомусь деякі громадяни не замислюються, вчиняючи подібні дії, що таким чином знищують майно, збудоване за кошти громади Львова", – зазначив Андрій Свищо.

Також він додав, що підприємство й надалі облаштовуватиме нові посадкові платформи та павільйони для покращення комфорту пасажирів електротранспорту.

Нагадаємо, станом на сьогодні вже збудовано 6 нових посадкових платформ із павільйонами на вулиці Княгині Ольги. Незабаром планується збудувати ще 4 павільйони, з них 3 на площі Соборній та на вулиці Горбачевського в напрямку від центру.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.