Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Компанії

dak.com.ua

Вівторок, 25 грудня 2012, 10:24

Працівники ДЗАКу провели попереджувальну акцію протесту, вимагаючи погасити борги по зарплаті

24 грудня  у Дрогобичі близько 150 працівників Дрогобицького заводу автомобільних кранів провели попереджувальну акцію протесту, вимагаючи погасити борги по зарплаті.

 

Учасники акції повідомили, що проблеми з виплатою зарплати на підприємстві існують з травня. Станом на кінець грудня заборгованість по зарплаті сягає від трьох до п’яти місяців.

Працівники також наголосили на тому, що умови їх праці не відповідають стандартам: в цехах підприємства зимно, авансу робітникам не виплачують, керівництво заводу не інфомрму про плани і лише погрожу працівникам звільненням.

Акція відбувалася під час обідньої перерви перед центральною прохідною заводу.  

Нагадамо, саном на 1 листопада 2012 року, у порівняні з початком року, борги із зарплати на Львівщині зросли на 1,3 млн. грн. або 2,2% - до 57,8 млн. грн.

ПАТ “ДЗАК” - найбільший в Україні  виробник вантажопідіймальної техніки. Підприємство виробляє автомобільні крани, крани швидкого монтування, сміттєвози та ін.

Джерело: ДІТ

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.