Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

iPhone 12

Вівторок, 19 січня 2021, 16:20

iPhone 12 вже можна купити у Львові: основні відмінності від попередньої серії

iPhone 12

Наприкінці минулого року в Україні розпочався продаж новинок відомого бренду Apple, а вже сьогодні iPhone 12 у Львові може купити кожен охочий.

Нова серія відрізняється вдосконаленим процесором A14 Bionic, а зовнішньо дуже нагадує популярний колись айфон 5. В асортименті Apple кілька варіацій 12-го айфона, окрім базової версії, ще є моделі Pro, Pro Max і mini.

Порівняльна характеристика айфонів 11-го та 12-го поколінь

Новинка за короткий час стала дуже популярною серед покупців. Це пов'язано з її широкими можливостями та прогресивними технологіями. Особливо варто відзначити версії Pro та Pro Max, що розраховані на вибагливого сучасного користувача, який цінує швидкість і зручність. Сьогодні не проблема купити iPhone 12  Pro в allo.ua. У каталозі магазину є всі версії популярної новинки.

Експерти порівнюють айфон 12 з попереднім поколінням за наступними критеріями:

– зовнішній вигляд

– тип дисплею

– робочий чіп

Бренд дав новинці корпусом, що схожий на легендарний айфон 5, а це зробило її легкою, компактною та зручною у користуванні. Екран виготовлений згідно з технологією Super Retina XDR, а тому він має збільшену щільність пікселів і кращу деталізацію. Як процесор новинка використовує фірмову розробку – A14 Bionic, що відчутно збільшила швидкість обробки даних. Всі версії айфонів 12 мають підтримку 5G.

Варто також зауважити сучасні та прогресивні фотокамери смартфонів, які мають два модулі по 12 Мп. Удосконалений режим нічного знімання забезпечує більшу чіткість знімків під час мінімального освітлення. Виробник робить акцент на системі MagSafe, яка забезпечує можливість безпровідної зарядки.

Головна відмінність iPhone 12 mini

Зменшена версія айфона 12 відрізняється екраном діагоналлю 5,4 дюйма, вона також має AMOLED-матрицю та працює на новому процесорі A14. Вартість моделі mini дещо нижча, але на ринку вона продається з меншим успіхом, ніж базова та інші версії 12-го покоління iPhone. Експерти вважають, що причиною цього є незначна відмінність в ціні з попередніми моделями.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.