Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

школа у Львові

П'ятниця, 22 січня 2021, 17:01

Навчання у школах Львівщини відновлять з 25 січня

школа у Львові

У Міносвіти пояснили, як працюватимуть школи і дитячі садочки після завершення жорсткого карантину.

Про це повідомляє Міністерство освіти і науки на своїй сторінці у Facebook.

З 25 січня, після завершення жорсткого карантину, який запровадили в Україні з 8 по 24 січня, для закладів освіти діятимуть обмеження, проте додаткові обмеження, встановлені на цей період, втрачають силу.

Зокрема, на час карантину заборонено:

- відвідувати заклади освіти здобувачами освіти групами з понад 20 осіб (крім закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної та спеціалізованої мистецької освіти);

- відвідувати заклади освіти здобувачами освіти, якщо на самоізоляції через контакт з хворим на Covid-19 перебуває понад 50% здобувачів освіти та персоналу;

- проводити в закладах освіти масові заходи (вистави, свята, концерти) за участі дітей з більш ніж однієї групи/класу та за присутності глядачів (відвідувачів).

Особи, які прибувають в Україну для навчання у вишах з держави або є громадянами держав із значним поширенням Covid-19, підлягають самоізоляції. Самоізоляції також підлягають ті, хто прибуває з тимчасово окупованих територій. Ця норма не застосовується до осіб, щодо но яких немає підстав вважати, що вони контактували з хворим на Covid-19.

Нагадаємо, з 8 по 24 січня в Україні було заборонено відвідування навчальних закладів, крім дошкільної освіти та спеціальних закладів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.