Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

контрабанда

Львівська митниця

П'ятниця, 22 січня 2021, 15:40

У Рава-Руській викрили контрабанду одягу, взуття та цифрової техніки

контрабанда

Мешканець Львівщини намагався незаконно ввезти в Україну у своєму авто 240 одиниць товару вартістю майже мільйон гривень.

Про це повідомляє прес-служба Держмитслужби.

Сьогодні у пункті пропуску "Рава-Руська – Гребенне" митники затримали водія мікроавтобуса, мешканця Львівщини, який намагався незаконно ввезти в Україну з Польщі одяг, взуття та цифрову техніку. 

"У декларації він вказав, що перевозить вживані автозапчастини та меблі IKEA. Однак під час митного контролю в багажному відділенні авто працівники митниці виявили понад 240 одиниць товару, про який водій не вказав у декларації.

Зокрема в окремих коробках містились 95 одиниць одягу, 23 пари взуття, 8 телефонів, 25 навушників, 9 жорстких дисків, 6 годинників, 5 фото та відеокамер тощо. Всі речі нові, відомих виробників – Samsung  Apple Inc, Adidas, Nike, Canon. Їх орієнтовна вартість –  близько мільйона грн" – йдеться у повідомленні.

За цим фактом за ст. 472 Митного кодексу України складено протокол про порушення митних правил. Незадекларований товар вилучено, а справу скерують до суду.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.