Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ВНЗ Львова

Четвер, 28 січня 2021, 15:16

На пробне ЗНО-2021 зареєструвалися понад 140 тисяч учасників

ВНЗ Львова

Пробне ЗНО відбудеться 10 квітня 2021 року.

Про це повідомляє Міністерство освіти і науки України на своїй сторінці у Фейсбуці.

За оперативними даними Українського центру оцінювання якості освіти, кількість осіб, які завершили процес реєстрації в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні становить майже 140 тисяч. 

"Остаточні цифри будуть відомі дещо пізніше, коли регіональні центри оцінювання якості освіти опрацюють усі платежі. Пробне ЗНО відбудеться 10 квітня. Кожен зареєстрований учасник зможе скласти тест з одного навчального предмета, а також додатково завантажити тестові зошити з будь-яких навчальних предметів із переліку та пройти тестування вдома, внести 10-14 квітня свої відповіді до спеціального сервісу, щоб 16 квітня отримати результати пробного ЗНО", – зазначив міністр освіти Сергій Шкарлет.

Реєстрація осіб для участі в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні, яке відбудеться 10 квітня 2021 року, тривала до 19 січня. 

Нагадаємо, основна сесія ЗНО пройде з 21 травня по 5 червня. Натомість реєстрація для участі у основному ЗНО триватиме з 1 лютого до 5 березня 2021 року. 

Додамо, основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році розпочалася 25 червня тестуванням з математики та завершилася 17 липня. 23 львів'ян отримали 200 балів із ЗНО з математики та фізики, за що були нагороджені преміями від міста.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.