Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

Вівторок, 25 грудня 2012, 19:04

Проміжні вибори до Львівської облради під загрозою зриву - КВУ

Комітет виборців України закликає центральну та обласну владу, Львівську обласну ТВК вжити всіх заходів для проведення проміжних виборів до Львівської облради, в тому числі: зменшити бюджет проведення виборів, а також забезпечити їх фінансування з обласного бюджету.

 

Про це йдеться у заяві КВУ, оприлюдненій сьогодні. 

КВУ вважає неприпустимим прийняття рішення про зменшення кількісного складу Львівської обласної ради, адже згідно ч. 4. ст. 16 чинного Закону України «Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів» загальний склад обласної ради повинен забезпечувати рівне представництво районів, міст обласного значення, що входять до області.

Комітет виборців України переконаний, що проміжні вибори повинні відбутися в рамках чинного законодавства.

Виборці всіх округів Львівської області повинні мати своїх представників у обласній раді та захищати свої інтереси.

Нагадаємо, 28 грудня повинен розпочатися процес реєстрації кандидатів для участі у виборах до Львівської облради. 

Львівська обласна територіальна виборча комісія призначила проміжні вибори до Львівської обласної ради на 27 січня 2013 року.

За результатами виборів народних депутатів України,що відбулися у жовтні 2012 року, сім округів Львівської області залишилися без своїх представників у Львівській обласній раді, оскільки депутати облради були обрані до парламенту.

 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.