Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ростислав Тістик

Середа, 27 січня 2021, 15:56

Тістик підтримає виключення Дубінського з фракції Слуга народу

Ростислав Тістик

Нардеп Ростислав Тістик заявив, що підтримає виключення Олександра Дубінського з фракції Слуга народу.

Про це він повідомив народний депутат від "Слуги народу" з Львівщини Ростислав Тістик журналістам "Радіо Свобода".

Ростислав Тістик заявив, що в разі голосування за виключення нардепа Олександра Дубінського з фракції партії "Слуга народу" через введення проти нього санкцій з боку США, він підтримає цю пропозицію.

"Я впевнений, що санкції проти Дубінського справді грунтуються на чітких фактах. Це точно не та історія, про яку ми почули на фракції, що хтось написав якусь кляузу чи звернувся до уряду чи посольства США щодо Дубінського. Я в ці розмови особисто не вірю", – заявив Ростислав Тістик.

Він вважає, що погрози самого Дубінського щодо розпаду монобільшості, в разі його виключення, є безпідставними, а введені проти нього американські санкції обґрунтованими і не випадковими.

Нардеп додав, що готовий голосувати за виключення Дубінського із фракції.

Нагадаємо, 11 січня цього року уряд США запровадив санкції проти двох чинних нардепів – "Слуги народу" Олександра Дубінського та позафракційного Андрія Деркача. Їх вважають, як зазначають у відомстві, частиною пов’язаної з Росією мережі закордонного впливу. Дубінський був серед тих, хто "публічно виступав разом із Деркачем або приєднувався до нього для скоординованого поширення і просування облудних або  необґрунтованих закидів стосовно кандидата на політичну посаду в США" (мова йде про новообраного президента США Джо Байдена).

Додамо, 25 січня на вечірньому засіданні фракції "Слуга народу" президент Воломимир Зеленський запропонував Дубінському вийти з лав фракції, нардеп відмовився.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.