Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Глинянська міськрада

Четвер, 28 січня 2021, 14:34

Весною стартують повторні вибори депутатів Глинянської міськради

Глинянська міськрада

28 березня відбудуться вибори двох депутатів Глинянської міської ради.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА. 

У неділю, 28 березня, відбудуться проміжні і повторні вибори депутатів Глинянської міської ради у двох багатомандатних виборчих округах.

За словами начальниці відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату Львівської ОДА Зоряни Павлів, проміжні вибори депутата Глинянської міської ради у виборчому окрузі №7 призначили на 28 березня через складення повноважень депутатки цієї міськради Оксани Лемішки.

Також повторні вибори депутата Глинянської міської ради у виборчому окрузі №4 призначили на 28 березня через визнанням повторних виборів депутата Глинянської міської ради 24 січня у цьому окрузі такими, що не відбулись.

Початок виборчого процесу із зазначених виборів розпочнеться 6 лютого.

"На проміжних і повторних виборах депутатів Глинянської міської ради у багатомандатних виборчих округах №4 і №7 буде розподілятись по одному депутатському мандату" – додала Зоряна Павлів.

Нагадаємо, на виборах у 2020 році до міськради Глинян обрали 22 депутатів від шести політичних партій та ще 9 депутатів пройшли як самовисуванці. Перемогу на виборах голови Глинянської ОТГ здобув голова Куровицької сільради Володимир Чорнопис.

Додамо, у 2016 році Варіанти побували у Глинянах та дізналися, як килими  місцеві стали відомі у всьому світі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.