Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Ігор Ільків

Понеділок, 1 лютого 2021, 09:56

Помер екс-депутат Львівської облради Ігор Ільків

Ігор Ільків

Помер депутат Львівської обласної ради 7 скликання Ігор Ільків.

Про це повідомив депутат Львівської обласної ради сьомого скликання Петро Жукровський на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні зранку, 1 лютого, стало відомо, що помер депутат Львівської обласної ради 7 скликання Ігор Ільків.

"Вічна пам’ять – медичний полковнику... Ігор Ільків (Ільків Ігор Петрович) – депутат Львівської обласної ради 7-го демократичного скликання, заступник головного лікаря КНП ЛОР "Львівський обласний госпіталь інвалідів війн та репресованих ім. Ю.Липи", миротворець у Югославії, Іраку, Кувейті, Лівані, лікар Майдану, військовий лікар на Сході України. Командир медичної роти Північного територіального Управління Національної гвардії України, полковник медичної служби першого батальйону оперативного призначення Національної гвардії імені генерала Кульчицького" – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, Ігор Ільків був командиром медичної роти Північного територіального управління Національної гвардії України військової частини 3001, працював у КЗ ЛОР "Львівський обласний госпіталь ветеранів війни та репресованих ім Юрія Липи" та викладав у медичному коледжі "Монада". 

На місцевих виборах у 2015 році пройшов до Львівської обласної ради за виборчим списком політичної партії "Українське об’єднання патріотів – Укроп", він був першим номером.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.