Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львівгаз

facebook.com

Неділя, 7 лютого 2021, 08:57

На Львівщині сталась бійка між працівниками Львівгазу та користувачами послуг компанії

Львівгаз

Вчора, 6 лютого, у селі Сторонибаби Золочівського району Львівської області сталась бійка між працівниками Львівгазу та мешканцями села.

Працівники  облгазу „зафіксували спробу самовільного втручання у газову мережу”, - сказано у повідомлені АТ Львівгаз. 

„Невідомі особи намагаються самостійно відновити газопостачання, а також перешкоджають роботі працівників Львівгазу та застосовують фізичну силу. На місце прибула поліція”, -  наголошено у повідомлені. 

Компанія визнає, що мешканці села з 3 лютого були відрізані від постачання газу через аварію. Однак не уточнює, чи релігійна громада фактично розірвала угоду чи залишалась користувачем послуг Львівгазу на момент конфлікту.  

„3 лютого на цій ділянці газопроводу було виявлено витік газу під час планового обстеження мереж. Тимчасово припинено газопостачання. Про що було поінформовано споживачів. Окрім цього раніше представники місцевої релігійної організації, до якої прокладена дана газова мережа, заявили про розірвання договірних відносин з АТ „Львівгаз”.

Офіційних повідомлень поліції немає. 

Нагадаємо, Львівська облрада ініціює передачу газорозподільних мереж у власність територіальних громад. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.