Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

lisprokuror.lg.ua

Середа, 26 грудня 2012, 16:05

Прокуратура взялася за кошти, виділені на ремонт доріг у Львові: наразі виявлені можливі порушення на майже 450 тис. грн.

Прокуратура Львова внесла відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань про кримінальне правопорушення за ч.5 ст. 191 КК України (розтрата майна шляхом зловживання службовим становищем), а саме про завищення на понад 450 тис. грн. вартості ремонтних робіт 4 об’єктів автошляхової мережі Львова, виконаних на замовлення Львівської міської ради.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

На згаданих об’єктах виявлені факти відхилень фактично виконаних робіт від проектно-кошторисної документації (до прикладу, відсутність розподільчої смуги, невиконання робіт із розширення проїзної частини тощо), зазначено у повідомленні.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні доручено провести слідчому відділу Галицького міськрайвідділу міліції.

Нагадаємо, 7 грудня прокуратурою Львівської області зареєстроване кримінальне правопорушення за фактом привласнення чужого майна в особливо великих розмірах, а саме - внаслідок неправильного застосування одиничних розцінок вартості виконаних на замовлення Служби автомобільних доріг у Львівській області підрядною організацією робіт із ремонту автомобільної дороги «Львів-Краковець», їхня вартість збільшилась на 678 тис. грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.