Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

контрабанда

Галицька митниця

Четвер, 11 лютого 2021, 17:58

У Шегинях викрили контрабанду товарів на понад мільйон гривень

контрабанда

Водій вантажівки намагався незаконно ввезти в Україну косметичні засоби, монтажні частини до басейнів і запчастини до газового обладнання.

Про це повідомляє прес-служба Держмитслужби.

Цього тижня у пункті пропуску "Шегині – Медика" митники затримали українця, водія вантажівки, який намагався незаконно ввезти в Україну з Польщі незадекларовані товари.

 

"До митного контролю він подав товаросупровідні документи, згідно з якими з Великобританії в Київ переміщували понад 4 тонни збірного вантажу: косметичні засоби, монтажні частини до басейнів, запчастини до газового обладнання тощо. Проте працівники Галицької митниці з’ясували, що насправді продавцями та відправниками цих товарів є інші фірми, аніж зазначено в документах, а їх вартість значно перевищує 200 тис грн, як було заявлено в рахунку-фактурі" – йдеться у повідомленні.

Підприємці намагались перемістити товар, приховувавши його від митного контролю. Увесь товар вилучили, його вартість – понад мільйон гривень.

 

За цим фактом митники склали протокол за ст. 483 Митного кодексу України. Справу скерують до суду.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.