Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Транспорт

ua.all.biz

Середа, 26 грудня 2012, 18:58

Hyundai Corporation обіцяє за два-три тижні виправити всі недоліки у своїх потягах

Hyundai Corporation обіцяє за два-три тижні виправити всі недоліки у своїх потягах, йдеться у листі, оприлюдненому прес-службою Мінінфраструктури.

 

Усі недоліки, що заважають нормальній експлуатації поїздів на території України, повністю виявлені та вивчені. Розроблено та реалізується комплекс заходів з їх успішної ліквідації, - стверджує Hyundai Corporation.

Hyundai Corporation зазначає: «Над їх ліквідацією на сьогодні працює кваліфікована команда спеціалістів. За нашими прогнозами, повне усунення зауважень займе два-три тижні», - сказано у повідомленні.

Hyundai Corporation наголошує, що «Ці труднощі виникли через декілька недоопрацювань, допущених нами у період проектування та виробництва, а також у зв’язку з обмеженим терміном тестування, що було обумовлено необхідністю своєчасного забезпечення залізничним швидкісним рухом пасажирів у період проведення Євро-2012».

Hyundai Corporation  також пропонує Українській залізничний швидкісній компанії провести додаткові програми підготовки машиністів для того, щоб запобігти серйозним поломкам у випадках виникнення непередбачуваних ситуацій під час експлуатації.

Нагадаємо, Державна адміністрація залізничного транспорту України "Укрзалізниця" спростувала інформацію про скасування курсування швидкісних електропоїздів категорії Інтерсіті + виробництва Hyundai Rotem. 

Укрзалізниця натомість підтвердила, що сьогодні, 26 грудня із 16 рейсів, які здійснюють електропоїзди  виробництва Hyundai Rotem, на 7 рейсах відбулася заміна рухомого складу, 9 рейсів виконується електропоїздами виробництва Hyundai Rotem, затримок і відставання у графіку руху поїздів Hyundai Rotem немає, - запевняє "Укрзалізниця". 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.