Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

ВРУ

Середа, 26 грудня 2012, 19:59

Фаріон обіцяє скасувати «закон Ківалова-Калєснічєнка», а також підкорегувати опозиційний законопроект «Про вищу освіту»

Народний депутат від ВО «Свобода», член Комітету з питань науки та освіти Ірина Фаріон обіцяє в першу чергу добитися у парламенті скасування «закону про мову Ківалова-Калєснічєнка», а також прийняття закону «Про вищу освіту».

 

Про це повідомила прес-служба ВО ЛОО «Свобода».

Всеукраїнське об'єднання "Свобода" уже підготувало проект постанови "Про скасування "язикового" закону Ківалова-Калєснічєнка. Відповідно – маємо намір розглянути його на засіданні комітету, - йдеться у повідомленні.

Закон "Про вищу освіту" вже напрацьований опозицією за час роботи парламенту попереднього скликання.

«Тож ми уважно його вивчимо та будемо вносити свої пропозиції до документу», – зазначає Фаріон.

Третє стратегічне завдання свободівців у цьому комітеті – до 9 січня 2013 року підготувати пропозиції щодо плану роботи цього органу.

«Всеукраїнське об'єднання "Свобода" хоче зробити роботу Комітету з питань науки та освіти максимально публічною із максимально можливою кількістю громадських слухань. А до розробки освітньо-наукових програм плануємо залучити експертні групи, аби наші законопроекти були спільним витвором депутатського корпусу та громади», - продовжує Фаріон.

Нагадаємо, 25 грудня Верховна Рада України ухвалила Постанову "Про комітети Верховної Ради України сьомого скликання". 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.