Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ремонт доріг на Львівщині

Понеділок, 22 лютого 2021, 14:32

На Львівщині планують за 2-3 роки повністю реалізувати проект Мале карпатське коло

ремонт доріг на Львівщині

"Мале Карпатське коло" включили в програму Зеленського "Велике будівництво".

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як заявив сьогодні, 22 лютого, голова Львівської ОДА Маким Козицький, проект "Мале карпатське коло" включили у президентську програму "Велике Будіництво" на 2021 рік.

За його словами, проект реалізації "Малого карпатського кола" передбачає будівництво понад 20 кілометрів нових доріг та ремонт 170 кілометрів старих доріг з велодоріжками, сучасним освітленням, інфраструктурою та  відремонтованими мостами.

"Завдяки цьому проєкту ми з’єднаємо найкоротшими шляхами найголовніші туристичні центри Карпат – Славське, Рожанку, Сколе та Плай на Львівщині, Пилипець, Ізки, Синевир та Міжгір’я на Закарпатті, а з Івано-Франківського боку – Вигоду, Вишків і Буковель. Цей проект може стати туристичним діамантом для Львівщини, збільшить потік туристів та привабить інвесторів" – наголосив Козицький.

Він пояснив, зо Львівська ОДА спільно із Службою автомобільних доріг розпочала реалізовувати цей проект ще минулого року,  однак те, що дороги "Малого Карпатського кола" увійшли в перелік об’єктів "Великого будівництва" означає, що його виконають в найближчі 2-3 роки.

Нагадаємо, цього року з обласного бюджету на дороги депутати виділили 200 мільйонів гривень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.