Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

portal.lviv.ua

Четвер, 27 грудня 2012, 14:38

Львів отримав бюджет на 2013 рік

Львівська міськрада ухвалила для Львова бюджет на 2013 рік.

 

За відповідне рішення з поправками Яромира Самагальського проголосували 67 депутатів на засіданні сесії Львівської міськради сьогодні, 27 грудня, інформує кореспондент Варіантів.

Згідно з рішенням, загальний обсяг доходів міського бюджету на 2013 рік затверджений у сумі 2,747 млрд. грн., видатків – 2,814 млрд. грн. Обсяг доходів загального фонду міського бюджету Львова – 23,4 млрд. грн. спеціального фонду – 39,7 млн. грн.

Загальний обсяг видатків міського бюджету Львова на 2013 рік – 2,81 млрд. грн., обсяг видатків загального фонду міського бюджету Львова – 2,34 млрд. грн., спеціального фонду – 47,1 млн. грн.

Голова бюджетної комісії Яромир Самагальський незадоволений бюджетом: «Це не бюджет, а просто відомість про виплату заробітної плати. Ми все відправляємо на зарплатню».

Яромир Самагальський запропонував внести в статтю благоустрію 46 млн. грн. на санітарне прибирання доріг та скверів, а також зменшити фінансування апарату управління на 3 млн. 607 тис. грн. і за ці зміни проголосували 67 депутатів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.