Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Охорона здоров'я

news.if.ua

Четвер, 27 грудня 2012, 15:05

Причиною отруєння працівників «Високого Замку» у ресторані «Святослав» стала неякісна їжа

Причиною отруєння працівників ЗАТ «Видавничий дім «Високий замок», які святкували новорічний корпоратив у кафе-барі «Святослав», стала неякісна їжа.

 

Про це Варіанти повідомила прес-служба Львівської облдержадміністрації.

У Львівській ОДА відбулося термінове засідання державної надзвичайної протиепідемічної комісії щодо ситуації, пов’язаної із виникненням спалаху гострої кишкової інфекції у кафе-барі «Святослав». Під час засідання голова комісії, заступник голови та керівник апарату Львівської облдержадміністрації Іван Груник відзначив, що протягом 2012 року в області сталося 5 спалахів гострих кишкових  захворювань, в яких постраждали понад 140 осіб.

Нагадаємо, 22 грудня у приміщенні кафе-бару «Святослав» за адресою м. Львів-Винники, 99 працівники ЗАТ АТ Видавничий дім «Високий Замок» брали участь у корпоративі.

24 грудня увечері в обласну інфекційну лікарню була госпіталізована працівниця видавництва з діагнозом «Гостра кишкова інфекція, гастро ентероколіт». Наступного дня, 25 грудня, були госпіталізовані ще 5 осіб, які брали участь в корпоративні. 1 особа звернулась для надання консультативної допомоги, але від госпіталізації відмовилась.

Станом на 26 грудня з числа працівників видавництва захворіло 13 дорослих осіб, з них на стаціонарному лікуванні в обласній інфекційній лікарні знаходиться 12 осіб з діагнозом «Гостра кишкова інфекція, гастро ентероколіт», середньої важкості.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.