Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

медичний заклад у Львові

Вівторок, 2 березня 2021, 16:17

Більше 100 мешканців Львівщини повторно захворіли на Covid-19

медичний заклад у Львові

В області більшились кількість випадків повторного інфікування коронавірусом.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Станом на сьогодні, 2 березня, у Львівській області фіксують збільшення кількості повторних випадків інфікування Covid-19. Зокрема, йдеться про осіб, які вдруге потрапляють до лікарень з коронавірусом.

"На сьогодні маємо 102 повідомлення про пацієнтів, які вдруге потрапляють на стаціонарне лікування з коронавірусом. Наголошую, що це люди, в яких не просто вдруге реєструвався позитивний результат обстеження на коронавірус, а ті, стан яких потребував госпіталізації в стаціонари. І згідно із повідомленням МОЗ, аналогічна ситуація відбувається в інших областях України" – пояснила керівниця Львівського обласного лабораторного центру Наталія Іванченко.

За її словами, у лікарнях Львівщини перебуває 1580 пацієнтів, проте кількість нових випадків захворювання на Covid-19 зростає.

"За останні 16 днів кількість госпіталізованих зросла на 35%. Найбільша кількість хворих у співідношенні на 100 тисяч населення є серед мешканців Львівського районну і Дрогобицького району" – додала Наталія Іванченко.

Нагадаємо, карантин в Україні, який вперше запровадили з 12 березня 2020 року, продовжили до 30 квітня 2021 року. А з 24 лютого запровадили адаптивний карантин: країну знову поділили на "червону", "помаранчеву", "жовту" та "зелену" зони, в залежності від епідемічної ситуації.

23 лютого в Україну прибула перша партія вакцин від коронавірусу AstraZeneca загальною кількістю 500 тисяч доз, що вистачить для вакцинації 250 000 українців. Для Львівщини виділили 42 200 доз вакцин, які надійшли 25 лютого. Того ж дня у області стартував процес вакцинації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.