Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Максим Козицький

Четвер, 4 березня 2021, 18:07

Козицький відзвітує перед депутатами обласної ради

Максим Козицький

Голова Львівської обласної державної адміністрації Максим Козицький звітуватиме за виконання минулорічних програм соціоекономічного та культурного розвитку.

Про це повідомила Варіантам пресслужба Львівської обласної державної адміністрації.

16 березня відбудеться чергова сесія Львівської обласної ради. Таке рішення прийняли щойно на засіданні президії обласної ради. На порядку денному сесії затвердження ще двох обласних програм: "Безпечна Львівщина" та програми сприяння інноваційному та науково-технологічному розвитку області.

Депутати заслухають звіт голови Львівської облдержадміністрації Максима Козицького щодо виконання минулого року програми соціально-економічного та культурного розвитку області, інформацію облдержадміністрації щодо виконання обласного бюджету, щодо санітарно-епідеміологічної ситуації в області, щодо будівництва та оснащення сільських амбулаторій в рамках проєкту "Доступна медицина". Загалом, биуде заслухано близько 30 питань.

Також планується затвердити переліки природоохоронних заходів, ремонту доріг, об’єктів історико-культурної спадщини, які фінансуватимуться цього року з обласного бюджету, а також затвердити порядки виконання заходів соціальних програм, прийнятих на попередній сесії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.