Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

міні-цех

lviv.gp.gov.ua

П'ятниця, 5 березня 2021, 14:00

На Золочівщині викрили підпільний цех з виготовлення фальсифікату

міні-цех

У селі Великий Болюхів виявили склад фальсифікованого алкоголю вартістю мільйон гривень.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної прокуратури.

Двоє мешканців Львівщини організували роботу міні-цеху з виробництва фальсифікованого алкоголю із підробленими марками акцизного податку. Цех облаштували у двох приміщеннях в селі Великий Болюхів Золочівського району.

"Орієнтовний вихід готової продукції становив 300-400 пляшок у робочий день та 20-30 виробів об’ємом 10 літрів в тетрапаках з краником. У ході проведення обшуків вилучено: обладнання, яке забезпечувало незаконне виготовлення товарів підакцизної групи, сировину, а також вже готову продукцію, за результатами проведення обшуків вилучено 3000 л спиртосуміші, 220 л спирту" – зазначили у прокуратурі.

Орієнтовна вартість вилученого товару становить близько 1 млн грн.

Наразі тривають першочергові слідчі дії, вирішується питання про повідомлення про підозру фігурантам та обрання їм запобіжних заходів. Їм загрожує максимальне покарання у вигляді позбавлення волі до 7 років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.