Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Західний Буг

Понеділок, 8 березня 2021, 09:24

В басейні Західного Бугу триває підйом води

Західний Буг

Станом на ранок сьогодні триває підйом води в басейні річки Західний Буг, однак його інтенсивність зменшилась. 

На окремих річках басейну Західного Бугу  триває поступовий підйом рівнів води: на р. Західний Буг біля м. Кам'янка-Бузька  рівень води підвищився на 6 см, на р. Полтва біля м. Буськ – на 6 см, на р. Солокія біля м. Червоноград - на 10 см, з подальшим затопленням заплав, с/г угідь; інтенсивність підйому зменшилась, - повідомили Львівська ОДА. 

На р. Рата біля с. Межиріччя спостерігався спад рівня води на 1 см, при цьому рівень води залишається підвищеним і утримується на відмітці початкового затоплення окремих господарських об’єктів та будинків, на р. Солокія біля м. Червоноград рівні води наближаються до відміток початкового затоплення господарських об’єктів та окремих будівель.  

На окремих річках басейну Західного Бугу продовжиться поступовий незначний підйом рівнів води. 

Найближчої доби на річках басейнів Сяну, Дністра очікується продовження спаду рівнів води, місцями поновлення льодових явищ у вигляді заберегів та шуги.

 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.