Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вул. Стецька, 11

google.com.ua

Середа, 10 березня 2021, 15:38

Львову повернули незаконно приватизовані приміщення на Стецька

вул. Стецька, 11

Суд повернув Львову два незаконно приватизовані приміщення на вул. Стецька, 11.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Львівський апеляційний суд повернув у комунальну власність міста два приміщення на вул. Стецька, 11 у центрі Львова, загальною площею 339,3 кв.м: 190,2 кв.м. та 149,1 кв.м.

Як заявила керівниця управління комунальної власності Львівської міськради Інна Свистун, це одні із вкрадених приміщень так званої "афери століття", міська рада декілька років судилася із власниками цих приміщень.

"Львівський апеляційний суд 4 березня задовольнив апеляційні скарги Львівської міської ради і Львівської обласної прокуратури у справі про витребування з чужого незаконного володіння та скасування реєстрації права власності на нежитлові приміщення у будинку № 11 на вул. Стецька" – розповіла Інна Свистун.

За її словами, станом на сьогодні місту вдалося повернути в комунальну власність уже 16 приміщень із 20, які раніше були незаконно перереєстровані на юридичних і фізичних осіб. Щодо інших приміщень, то судові справи все ще тривають.

Нагадаємо, з 2007 місто втратило 66 комунальних приміщень, які були незаконно приватизовані. Цю справу прозвали "аферою століття". Станом на 2017 рік на незаконно приватизовані 25 приміщень Львівської міськради накладено арешт.

Із повним переліком 25 приватизовних приміщень можна ознайомитися тут.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.