Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

авто

Понеділок, 15 березня 2021, 17:50

У лютому львів’яни придбали понад 200 нових авто – рейтинг

авто

Минулого місяця у Львові та області зареєстрували 235 нових авто.

Сума покупок становила 8 млн доларів.

Найпопулярнішим брендом бувToyota. Понад 30 таких нових автомобілів отримали реєстрацію минулого місяця. Крім них попитом користувались Kia, Renault, Skoda та Nissan, – йдеться у рейтингу сайту з продажу нових автомобілів RST.ua.

Серед моделей найчастіше купували кросоверToyota RAV4. Ця модель покрила 10% від кількості усіх проданих автомобілів у лютому. Також серед львів’ян були популярними KiaSportage і FordKuga.

Понад 80% зареєстрованих автомобілів були кросоверами. Дизельними силовими агрегатами були обладнані 33% зареєстрованих авто, а середній об’єм двигуна становив майже 2 л. Автомобілі з ціною від 17 до 35 тисяч доларів отримали долю ринку 66%. Середня ціна кожного автомобіля, який зареєстрували у лютому,склала 34 тисяч доларів.

Загалом минулого місяця в Україні зареєстрували 6 300 нових авто. Сума покупок становила 200 млн доларів. Найпопулярнішою маркою була Toyota. Понад 850 таких нових автомобілів отримали реєстрацію минулого місяця.

Найдорожчими автомобілями минулого місяця стали Aston Martin DB11 і DBX, Bentley Flying Spur, вартість кожної становить майже по 300 тисяч доларів. Також у лютому зареєстрували по два BMW 8-Series і Porsche 911 (145 і 195 тисяч доларів відповідно).

Нагадаємо, згідно з результатами продажів 2020 року, у Львові та області реалізували 3 400 нових автомобілів на загальну суму понад 102 млн доларів. Тоді бестселером був кросовер Kia Sportage.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.