Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

фальсифікат

lviv.gp.gov.ua

Понеділок, 15 березня 2021, 12:46

На Львівщині викрили цех з виробництва фальсифікованого алкоголю

фальсифікат

Мешканці області організувати На території Радехівського і Кам‘янка-Бузького районів цех цех із виробництва фальсифікованого алкоголю.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної прокуратури.

На території Радехівського і Кам‘янка-Бузького районів правоохоронці викрили цех із виробництва фальсифікованого алкоголю із підробленими марками акцизного податку, який організувати декілька мешканців Львівщини.

"У ході обшуків в оселях осіб, причетних до протиправної діяльності, а також у місцях зберігання, виробництва та реалізації спиртовмісної продукції та транспортних засобах вилучено: майже 4,4 т спирту, 18 л спиртосуміші, орієнтовною вартістю на чорному ринку близько 300 тис грн, а також готівку в сумі 320 тис грн, майже 11 тис доларів та 2 тис євро" – наголосили у прокуратурі.

Наразі тривають слідчі дії, вирішується питання про повідомлення про підозру фігурантам та обрання їм запобіжних заходів. Встановлюється причетність до скоєння цих правопорушень інших осіб.

Санкції статей передбачають максимальне покарання у вигляді позбавлення волі до 7 років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.