Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

2012ua.net

П'ятниця, 28 грудня 2012, 15:15

Виконком погодив розробку плану забудови вулиць Орлика, Миколайчука, Мазепи у Львові

Виконком дозволив розробку детального плану території району забудови, обмеженої вул. П. Орлика, вул. І. Миколайчука, вул. І. Мазепи відповідно до державних будівельних та інших норм, генерального плану м. Львова та положень затвердженої містобудівної документації.

За таке рішення на сьогоднішньому засіданні одноголосно проголосували члени виконавчого комітету Львівської міської ради.

ТзОВ «Науково-медичний центр Святої Параскеви» звернулося до міста з проханням визначення можливості розміщення лікувального закладу науково-медичного центру з урахуванням державних, громадських та приватних інтересів, за участю приватного інвестора для комплексного вирішення питань розвитку територій району забудови , обмеженої вул. П. Орлика, вул. І. Миколайчука, вул. І. Мазепи.

Відповідальним за розроблення та фінансування детального плану території є ТзОВ «Науково-медичний центр Святої Параскеви».

Прийняття цього рішення дозволить за рахунок залучення коштів інвесторі дати поштовх розвитку території міста, вирішити питання оформлення землекористування для розміщення лікувального закладу, покращити обслуговуючу , інженерну та транспортну інфраструктуру та підвищити інвестиційну привабливість оточуючих територій, здійснити комплексну забудову м. Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.