Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

зустріч з консулом

let.org.ua

Вівторок, 16 березня 2021, 16:13

Директор Львівелектротрансу зустрівся із генеральним консулом Чехії у Львові

зустріч з консулом

Андрій Свищо зустрівся із Генеральним консулом Чеської Республіки у Львові Павелом Пешеком.

Про це повідомила прес-служба ЛКП «Львівелектротранс».

Сьогодні, 16 березня, директор ЛКП «Львівелектротранс» Андрій Свищозустрівся із Генеральним консулом Чеської Республіки у Львові Павелом Пешеком, який, спільно з керівницею групи реалізації проєктів Міжнародних Фінансових Організацій ЛКП «Львівелектротранс» Іриною Іванишин, обговорив з консулом подальші кроки співпраці у сфері культурної дипломатії.

«У нас є дуже гарна ідея проєкту, і я думаю, що це може бути доброю співпрацею. Чехи та українці – у нас немає спільних кордонів, але я думаю, що у нас є свій кордон не географічний. Львів – це є одне з найдавніших міст у Європі. Не лише, через менталітет, не лише завдяки архітектурі, а й менталітету. І, на мою думку, під час цих складних часів, пандемії, потрібно думати про системні чесько-українські проєкти. Це може бути гарним прикладом цієї співпраці», – зазначив Павел Пешек.

Радка Рубіліна, директорка Чеського центру в Києві, зауважила, що незабаром у Львові відкриється відділення мистецького центру. Відтак, запропонувала у серпні – вересні 2021 року у Львові ініціативу соціального чесько – українського проєкту, який передбачає вихід на лінію брендованого трамвайного вагону КТ4Д у національній тематиці країни. Водночас, центром заплановане проведення й іншої низки заходів у Львові.

Директор ЛКП «Львівелектротранс» Андрій Свищо підкреслив, що проєкт з брендування трамваю має велике соціальне значення для містян, які мають своє коріння в Чехії.

«Ми сприятимемо реалізації цього проєкту та надамо контакти агенцій, з яким ми співпрацюємо. Відтак, можемо говорити про можливість безкоштовного брендування та курсування такого трамваю», – додав Андрій Свищо.

За підсумками зустрічі сторони обговорили й візит делегації ЛКП «Львівелектротранс» для обміну досвідом з електротранспортним підприємством в місті Острава Чеської Республіки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.