Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

Блаженнійший Святослав

Фб Юраша

Вівторок, 16 березня 2021, 17:46

Глава УГКЦ вакцинувався від Covid-19

Блаженнійший Святослав

Глава УГКЦ Блаженнійший Святослав та низка релігійних діячів сьогодні зробили щеплення проти коронавірусу.

Про це повідомив керівник відділу з питань релігій, забезпечення права громадян на свободу світогляду і віросповідання секретаріату Кабінету міністрів України Андрій Юраш на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 16 березня, глава УГКЦ Блаженнійший Святослав, вище духовентство, а також працівники відділу з питань релігій секретаріату Кабміну вакцинувалися від коронавірусу.

"Релігійні діячі, прогресивні медики, а разом з ними і ми, працівники відділу з питань релігій Секретаріату Кабміну, робимо реальний внесок у боротьбу з епідемією коронавірусу" – написав Юраш.

Сьогодні першу вакцинацію зробили:

- Блаженнійший Святослав, Верховний Архієпископ і глава УГКЦ;

- Архімандрит Лаврентій, насельник Михайлівського Золотоверхого Монастиря;

- Ребе Йонатан Марковіч, головний Равин Києва;

- Леонід Барац і Борис Стругацький, представники Федерації єврейських організацій в столиці України.

Нагадаємо, 23 лютого в Україну прибула перша партія вакцин від коронавірусу AstraZeneca загальною кількістю 500 тисяч доз, що вистачить для вакцинації 250 000 українців.

Для Львівщини виділили 42 200 доз вакцин, які надійшли 25 лютого. У області планують вакцинувати 21 100 осіб (по дві дози на одну людину). Першими щеплення отримують медики, які працюють з хворими на коронавірус, та працівники мобільних бригад з імунізації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.