Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Укрзалізниця

Четвер, 18 березня 2021, 13:53

У поїздах "Інтерсіті+ запровадили дитяче меню

Укрзалізниця

Укрзалізниця" запустила у поїздах Інтерсіті+ окреме меню для дітей.

Про це повідомила прес-служба Укрзалізниці

З 18 березня Укрзалізниця запускає у поїздах Інтерсіті+ окреме меню для дітей.

"Спільно з партнерами WOG та Do&Co було розроблене спеціальне корисне та смачне меню для дітлахів. Воно включає різнокольорову пасту, курячий биточок, овочеві роли та корисний смаколик. Фішкою стане інтерактивна упаковка, яке має додаткову функцію - розважити дітей під час подорожі", – йдеться у повідомленні.

Також з 18 березня оновляться й меню "дорослих" ланчів: м'ясного та вегетаріанського, при цьому ціна залишиться незмінною.

Як заявив директор філії "Пасажирська компанія" АТ "Укрзалізниця" Олександр Перцовський, розглядається також запровадження різних видів сезонного меню, які б презентували смачну Україну.

"Отримуючи численні позитивні відгуки пасажирів щодо запровадження харчування у поїздах, не хочемо зупинятися на досягнутому й незабаром запропонуємо пасажирам мандрівку кулінарною Україною. Зокрема, будуть різні меню, які презентують регіональні особливості та багатство нашої національної кухні. Не залишимо без уваги і поїзди далекого сполучення, пілотний проєкт запустимо вже цієї весни", – пояснив Перцовський.

Нагадаємо, минулоріч Укрзалізниця ввела можливість замовлення бізнес-ланчу в поїздах Інтерсіті+.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.