Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Четвер, 18 березня 2021, 18:15

18 березня: найпопулярніші пошукові запити Google

Львів

Інформація про те, що українці найбільше шукали протягом цього дня.

Сьогодні, 18 березня, українці найбільше шукали у пошуковику Google інформацію про те, що з 20 березня до 9 квітня у Києві запроваджують суворий карантин, натомість у Львівській області карантин розпочнеться з 19 березня.

На цей час буде заборонена робота закладів культури (будуть зачинені кінотеатри, театри, музеї, концертні зали), торговельно-розважальних центрів (окрім продуктових магазинів, аптек, зоомагазинів, магазинів з продажу засобів гігієни та побутової хімії), проведення релігійних богослужінь (якщо не забезпечена площа приміщення не менше 10 кв.м на 1 особу), проведення масових заходів (розважальних, спортивних, культурних, рекламних та інших), присутність глядачів на спортивних змаганнях (останнє стосується також і великого футбольного матчу, що відбудеться в Києві 18 березня).

Також українці цікавилися, що цього дня у світі відзначаються День ящиків, шухлядок і коробочок, День абсолютно неймовірних дітей, День народження електричної бритви, День богині родючості, Глобальний день переробки відходів.

Православна церква 18 березня вшановує пам'ять святого Конона Мандонського. У народі його вважали покровителем і захисником врожаю, городників і посівів. Тому день назвали "Конон Городник".

Ці запити набрали понад 100 тисяч українців.

Важливими новинами цього дня на Варіантах була інформація про те, що: 

- Коровайника і його підлеглих перевозитиме комунальне підприємство Львова;

- Львівська галерея мистецтв витратить майже три мільйони на охорону;

- На Львівщині до кінця березня запровадили жорсткий карантин;

- У Львові вартість проїзду в маршрутках та електротранспорті піднімуть до 10 гривень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.