Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

відеоспостереження

Вівторок, 23 березня 2021, 17:01

Відеокамери Львова обслуговуватиме фірма з Києва

відеоспостереження

Управління безпеки міста замовило обслуговування та ремонт системи відеоспостереження за 1,7 млн грн у київської фірми.

Управління безпеки міста Львівської міської ради провело тендер у системі ProZorro на технічне обслуговування та поточний ремонт комплексної системи відеоспостереження міста Львова, які переможець тендеру має поставляти до 31 грудня 2021 року.

Аукціон стартував 4 березня, участь у ньому взяли ТзОВ "Інженіринг-Аналітика" та ТзОВ "Смартлінк", які запропонували надавати свої послуги управлінню безпеки міста за 1 763 000 грн і 1 770 000 грн відповідно. Переможцем обрали ТзОВ "Інженіринг-Аналітика", а очікувана вартість послуг становила 1 800 000 грн.  

Як йдеться у закупівлі, переможець тендеру має відремонтувати та обслуговувати до кінця цього року складових частин комплексної системи відеоспостереження міста Львова.

Комплексна система відеоспостереження міста Львова побудована як система закритого типу, що має централізовану трьохрівневу архітектуру:

- сloud-платформа збору, обробки та накопичення відеоданих;
- вузли відеоспостереження;

- моніторинговий центр Управління патрульної поліції у Львівській області. 

Обслуговування та забезпечення каналами зв’язку повинно здійснюватися в межах Львова та Львівської ОТГ. Орієнтовна кількість точок обслуговування – 86 шт.

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "Інженіринг-Аналітика" зареєстроване з 2017 року у Києві, займаєтьсяе лектромонтажними роботами. Власниками фірми є кияни Євген Юрчевський та Валентина Кравченко. Розмір статутного капіталу підприємства становить 1 200 000 грн.

Нагадаємо, у лютому 2020 року управління безпеки міста отримало 7,4 млн грн на модернізацію системи відеоспостереження міста та встановлення нових відеокамер. Також у кожній ОТГ Львівщини планують встановити по чотири камери відеоспостереження.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.