Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

Субота, 29 грудня 2012, 12:31

Львівські регіонали визначились з кандидатами у депутати до облради

28 грудня конференція Львівської обласної організації Партії регіонів висунула кандидатів у депутати в одномандатному мажоритарному виборчому окрузі з проміжних виборів депутатів до Львівської обласної ради.

 Про це повідомила прес-служба ЛОО Партії регіонів.

Кандидатами у депутати до Львівської обласної ради затверджено:

- Хруставчука Богдана Івановича (Львівський виборчий округ №2);

- Стронського Василя Тарасовича (Бродівський виборчий округ №19);

- Туісова Олександра Володимировича (Бродівський виборчий округ №20);

- Дунас Оксану Петрівну (Городоцький виборчий округ № 24);

- Бобира Віталія Олексійовича (Кам’янка-Бузький виборчий округ № 34);

- Гнатишина Михайла Ярославовича (Сколівський виборчий округ № 47);

- Романюка Миколу Степановича (Яворівський виборчий округ № 58).

Окрім цього, делегати конференції одноголосно підтримали пропозицію обрати керівником обласного виборчого штабу з проміжних виборів депутатів Львівської обласної ради першого заступника голови Львівської обласної організації Партії регіонів Рогова Віктора Миколайовича.

Голова Львівської обласної організації Партії регіонів Петро Писарчук привітав кандидатів у депутати із висуненням та закликав їх гідно представляти Партію регіонів. «Ми повинні йти до людей, дослухатися до їхніх проблем і намагатися їх вирішувати. Тому що тільки щира робота з виборцям дозволить нам показати достойні результати на виборах», - переконаний П. Писарчук.

Нагадаємо, До обласної ТВК поступило близько 10 повідомлень від політичних партій про проведення партійних конференцій по висуненню претендентів в кандидати у депутати.

Нагадаємо, згідно з календарним планом проміжних виборів висунення претендентів у кандидати в депутати Львівської облради від політичних партій розпочинається 28 грудня і триватиме по 31 грудня. 

Подання документів про висунення претендентів в кандидати в депутати облради відбуватиметься з 29 грудня по 2 січня, відповідно, рішення про затвердження  кандидатів чи відмова у цьому повинні бути зроблені ТВК не протягом трьох днів.

8 грудня на Львівщині стартували проміжні вибори 7 депутатів Львівської облради.  

Однак Львівська облрада наразі не виділила грошей на їх проведення. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.