Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

карантин у Львові

Середа, 24 березня 2021, 13:50

ФОПи у червоних карантинних зонах отримуватимуть по вісім тисяч гривень компенсації

карантин у Львові

Уряд поновить виплати підприємцям, які постраждали через запровадення карантину у "червоних" зонах.

Про це повідомляє Українська правда.

Як заявив сьогодгні під час засідання уряду прем'єр-міністр Денис Шмигаль, держава готова виплатити ФОПам та працівникам, які постраждають внаслідок карантинних обмежень у "червоних" зонах, компенсацію у 8 тис грн.

"Все більше регіонів потраляють до червоного рівня епідеміологічної небезпеки. Посилені карантинні обмеження обмежують діяльність деяких сфер та підприємств. Тому будуть запроваджені грошові виплати та підтримка – по аналогії з тією, яку люди отримували взимку. Держава готова виплатити відповідним ФОПам та працівникам, які постраждають внаслідок карантинних обмежень у червоних зонах, по 8 тис грн" – наголосив Шмагаль.

За його словами, крім цих виплат, підприємців має підтримати й місцева влада.

"Крім цього, звичайно, ми будемо очікувати підтримки органів місцевого самоврядування для цих людей додатково до тих коштів, які виплачує держава. Ми очікуємо, що органи місцевого самоврядування запровадять додаткові виплатм" – додав Денис Шмагаль.

Нагадаємо, у 2020 році в Україні запровадили три програми виплат бізнесу, який постраждав через запровадження карантину, одна з яких – виплата 8 тисяч гривень найманим працівникам та ФОПам тих видів діяльності, які визначив Кабмін.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.