Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Поліція у Львові

Четвер, 25 березня 2021, 12:53

Поліція у Львові склала 8 постанов за порушення умов карантину

Поліція у Львові

Сьогодні у Львові патрульні поліцейські під час комплексного відпрацювання, спрямованого на забезпечення дотримання карантинних заходів, склали 8 адміністративних постанов щодо порушників вимог карантину. 

Патрульні пости працювали в 10 локаціях: на АС «Західна», Стрийському автовокзалі, Автостанції №2, Приміському вокзалі, Головному вокзалі, на площі Різні, Санта-Барбарі, Тракті Глинянському, Шевченка і на кільці ДБК.

За результатом відпрацювання склали 8 постанов про адмінправопорушення за ч. 2 ст. 44-3 КУпАП, яка передбачає відповідальність за перебування в громадських будинках, спорудах, громадському транспорті під час дії карантину без вдягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, що закривають ніс та рот, у тому числі виготовлених самостійно. Порушення передбачає штраф в розмірі від 170 до 255 грн.

Поліція оштрафувала шістьох людей, які знаходились на зупинках громадського транспорту. На одного водія та на одного пасажира склали постанову за порушення умов карантину.

За словами поліцейських, водії дотримуються карантинних обмежень. Водії зачиняють двері, якщо в автобус сідає більше людей, ніж кількість сидячих місць. В разі конфліктних ситуацій водії можуть викликати поліцію.  

Спрацювало «сарафанне радіо» серед водіїв автобусів. Автобуси приїжджали до місць, де працювала поліція, майже без пасажирів.

Поліцейські проводили профілактичні бесіди  з водіями автобусів. Працівники поліції нагадували водіям, що Львів перебуває в червоній карантинній зоні. Наголошували про заборону перевезення пасажирів в кількості більше, ніж передбачено місць для сидіння. Водій і пасажири в автобусі мають перебувати в  засобах індивідуального захисту.

Нагадаємо, з 23 березня Кабмін заборонив перебувати в громадських місцях без маски у червоних карантинних зонах.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.