Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

ideashomedesign.net

Субота, 29 грудня 2012, 13:15

Депутатка Ганна Костюк здивована "президентським" басейном Львівської облради

Депутат Львівської облради Ганна Костюк (Фронт змін) зацікавилась басейном, що знаходиться у власності облради та призначений для обслуговування перших осіб держави. 

Про це вона розповіла журналістам вчора, 28 грудня, під час пленарного засідання сесії Львівської облради. 

За словами Костюк, яка досліджувала видатки на утримання Львівської облради, вона була здивована басейном, що перебуває у власності облради, на обслуговування якого потрібно близько 500 тис. грн в рік. 

"Аби дізнатись про цей басейн, я ввела інформацію в інтернеті і побачила, що журналісти вже надсилали в облраду запити з цього питання, однак отримали формальну відписку і відмову оглянути басейн", - зазначила депутатка. 

Костюк додала, що у порівнянні з 2012 роком, видатки облради зросли більш ніж на мільйон гривень та загалом становитимуть 8 мільйонів гривень.

"Я порахувала, що кожного дня апарат облради витрачає на свої потреби близько чотирьох пакунків паперу. Кожна машина апарату обласної ради проїжджає близько 160-ти кілометрів щодня. А на 99 тис. грн облрада проводить якісь нікому не зрозумілі моніторингові дослідження, а ведення консультування з бухгалтерського обліку в межах управління комунальним майном обходиться у 25 тис грн", - повідомила Ганна Костюк. 

Також, додала Костюк, інтернет-сторінка Львівської облради щорічно обходиться у 60 тис. грн, що, на її думку, є невиправдано дорого. 

За словами депутатки, видатки на утримання апарату облради можна скоротити в межах 1,6-1,7 млн грн та перенаправити їх на інші потрібні цілі. 

Нагадаємо, в липні цього року Варіанти робили офіційний запит до Львівської облради, в якому просили дозволу подивитись на басейн, що перебуває в її власності. 

У відповідь отримали інформацію, що басейн призначений для обслуговування вищих осіб держави, а оглянути його не можна з огляду на статус об'єкту. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.